ГоловнаСуспільствоПодії

Охоронець Яроша прострелив ноги таксисту в Кам'янському, - ЗМІ

Конфлікт нібито виник через небажання водія відповісти на "Слава Україні".

У неділю, 14 травня, в Кам'янському сталася стрілянина, в результаті якої було поранено кількох людей.

Місцеве видання "Событие" пише, що конфлікт виник через небажання водія таксі відповісти пасажирам на вітання "Слава Україні!".

За словами очевидців, двоє пасажирів завдали удару водієві ззаду, коли той відвернувся за грошима, щоб відрахувати решту. Їм на підмогу прийшов ще один учасник конфлікту. У розпалі сварки розсерджені пасажири почали бити машину.

У хід пішла вогнепальна зброя: один із них прострелив водієві таксі обидві ноги. На місце події оперативно приїхали інші таксисти, один з них також отримав вогнепальне поранення.

Фото: sobitie.com.ua

Двох учасників конфлікту затримали на місці, одному вдалося втекти.

Один з лідерів місцевого "Правого сектору" Аскольд Мужейко повідомив, що стрілець - Роман Малісевич, член партії "Дія" Дмитра Яроша.

Фото: sobitie.com.ua

Інцидент із таксистом прокоментувала Олена Тимченко, старший інспектор сектору моніторингу Кам'янського відділу поліції. За її словами, потерпілий таксист підтвердив, що до нього в автомобіль сіли троє пасажирів. Але бив його і стріляв у нього тільки один з них. Його затримали, порушено кримінальну справу за ч.4 ст.296 КК України - хуліганство.

На цей момент участь в інциденті двох інших пасажирів встановлюють слідчі органи. Причиною конфлікту, за словами Олени Тимченко, стала словесна перепалка, яка саме - встановлюється. На цей момент затримано двох з пасажирів, третій утік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram