ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд відмовився відпустити охоронця Яроша під домашній арешт (оновлено)

За словами адвоката, Навроцький потребує госпіталізації.

Суд відмовився відпустити охоронця Яроша під домашній арешт (оновлено)
Фото: runews.su

Апеляційний суд Дніпропетровської області залишив чинним запобіжний захід охоронцеві нардепа Дмитра Яроша Михайлу Навроцькому у вигляді утримання під вартою на 60 днів без права звільнення під заставу.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Адвокат підозрюваного Сергій Погосян наполягав на заміні запобіжного заходу на домашній арешт, оскільки, за його словами, його підзахисний потребує госпіталізації: після інциденту з таксистами в Кам'янському в того зламані пальці рук, численні садна і забиті місця на тілі.

Захист наполягав на тому, що охоронця побила група таксистів і він застосував вогнепальну зброю як самооборону.

Оновлено. Пізніше в середу адвокат підозрюваного Сергій Погосян повідомив, що Навроцького госпіталізували в обласну клінічну лікарню імені Мечникова.

За даними адвоката, лікарі діагностували в охоронця Яроша переломи черепа, ребер, пальців, забиті місця і гематоми.

"Його поклали в лікарню, зараз він у реанімації. Ми з великими боями переконали керівника СІЗО, що йому потрібен огляд нейрохірурга, адже він скаржився на головні болі. Після того, як ми побачили діагноз, ми були вражені: два переломи основи черепа, перелом лобової кістки, переломи ребер, пальців і так далі. Одна рана на голові, і там уже пішло нагноєння. У мене одне питання: як людина з такими травмами могла пробути в СІЗО десять днів? Там він брав тільки анальгін і но-шпу. Лікарі кажуть, що він не скаржився, тільки на головний біль. Імовірно, це така людина, все тримає в собі. Він і після обстрілу "Градами" не скаржився і не нив", - розповів Сергій Погосян.

При цьому він додав, що медики поки не повідомили, скільки часу його підзахисний пробуде в лікарні.

Нагадаємо, 14 травня в Кам'янському 29-річний водій таксі забрав з кафе трьох пасажирів. Під час поїздки таксист не відповів на привітання "Слава Україні!"

Коли машина приїхала до місця призначення, один з пасажирів завдав водієві ударів телескопічною палицею по голові. Таксист утік, але через кілька хвилин повернувся з іншими таксистами. Вони почали бійку з пасажирами. Одному з них вдалося втекти, а Навроцький дістав пістолет і зробив 3-4 постріли, влучивши в ногу 50-річному чоловікові - також водієві таксі. Постраждалого госпіталізували в лікарню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram