ГоловнаСуспільствоВійна

Сили АТО не зазнали втрат з початку доби

Найбільш небезпечно було в Мар'їнці.

Сили АТО не зазнали втрат з початку доби
Фото: facebook.com/ato.news

З півночі середи незаконні збройні формування 16 разів відкривали вогонь по опорних пунктах Збройних сил України на Донбасі. Втрат серед українських військових не було.

Як повідомляє штаб АТО, ситуація протягом дня відносно стабілізувалася.

На Приморському напрямку противник найбільш інтенсивно обстрілював позиції військових на підступах до Мар'їнки, використовуючи 82-мм міномети і гранатомети різних модифікацій. Кілька мін противника знову потрапили в житловий квартал цього міста поблизу КПВВ "Мар'їнка". Ніхто не постраждав, проте робота КПВВ була на деякий час припинена. Зараз цей пункт пропуску працює в штатному режимі. Також під ворожими обстрілами зі стрілецької зброї опинилися оборонні укріплення сил АТО біля Водяного, Новотроїцького та Красногорівки.

На Донецькому напрямку рано вранці бойовики обстріляли опорні пункти в передмісті Авдіївки з мінометів калібру 82 мм і піхотного озброєння меншого калібру. В районі Зайцевого і Луганського били з озброєння БМП. Після 7.00 на цій ділянці фронту встановилося відносне затишшя.

На Луганському напрямку з початку доби зафіксовано три факти порушення противником режиму припинення вогню. Відразу після півночі ворог зі стрілецької зброї скоїв обстріли опорних пунктів біля Станиці Луганської і Дінця. Близько 9.00 години ранку бойовики застосували 82-мм міномети і станковий протитанковий гранатомет по військових біля Новоолександрівки.

Нагадаємо, у вівторок у зоні АТО поранено одного бійця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram