ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі свідок вбивства затримав злочинця

Чоловік влаштував стеження за зловмисником.

В Одесі свідок вбивства затримав злочинця
Фото: od.npu.gov.ua

В Одесі молода людина стала випадковим свідком того, як один з відвідувачів кафе вдарив ножем у груди іншого. Залишившись непоміченим, одесит пішов за зловмисником, затримав його і передав поліцейським.

Про це повідомляється на сайті поліції.

Інформація про поранення чоловіка надійшла вночі на спецлінію «102». Заявник повідомив, що в одному з барів міста став свідком конфлікту, в результаті якого один з опонентів завдав тілесні ушкодження іншому. Також заявник повідомив, що тримає зловмисника в полі зору, залишаючись непоміченим.

На місце направили екіпаж патрульної поліції. Коли патрульний автомобіль з'явився в полі зору зловмисника, одесит затримав його і передав поліцейським. У затриманого було вилучено одяг з плямами крові і ніж.

Встановлено, що в приміщенні одного з барів Малиновського району міста 36-річний зловмисник під час раптово виниклого конфлікту умисно завдав 26-річному одеситу тілесні ушкодження у вигляді проникаючого ножового поранення грудної клітини, в результаті якого потерпілий помер в кареті швидкої допомоги.

Розпочато розслідування за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram