ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє військових отримали поранення в зоні АТО в середу

Бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі.

Двоє військових отримали поранення в зоні АТО в середу
Фото: Макс Левин

З початку доби бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. В результаті двоє бійців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Приморському напрямку терористи неодноразово обстрілювали опорні пункти ЗСУ в районі Павлополя з мінометів калібрів 120 і 82 мм, гранатометів і стрілецької зброї. По позиціях в районі Широкиного вели вогонь з озброєння БМП, біля Чермалика і Новотроїцького - з гранатометів, неподалік Лебединського - з великокаліберних кулеметів. В районі Красногорівки бойовики били з 82-мм мінометів та ручних протитанкових гранатометів.

На Донецькому напрямку "найгарячіше" було на південній околиці Авдіївки. Тут бойовики застосовували 120- і 82-мм міномети, стрілецьку зброю і великокаліберні кулемети. З такого ж озброєння вранці обстрілювали опорні пункти сил АТО біля Верхньоторецького. З мінометів різних калібрів і озброєння танки вели вогонь по бійцях АТО біля Кам'янки.

На Луганському напрямку протягом дня бойовики кілька разів вели інтенсивний вогонь по позиціях українських бійців, які захищають селище Кримське, використовуючи міномети калібру 120 і 82 мм, а також гранатомети різних систем.

"Підрозділи сил АТО повністю контролюють ситуацію в зоні відповідальності і готові дати противнику гідну відсіч", - наголосили у штабі.

Нагадаємо, вранці бойовики знову обстріляли житловий квартал Авдіївки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram