ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі 8 березня поранено трьох цивільних, - поліція

Поліція відкрила кримінальні провадження за статтею "теракт". 

На Донбасі 8 березня поранено трьох цивільних, - поліція
Фото: Макс Левин

У Донецькій області в результаті обстрілів 8 березня були поранені троє цивільних.

Про це повідомляється на сайті обласного управління Нацполіціі.

"Біля селища Зайцевого, неподалік окупованої Горлівки, чоловік і жінка дістали осколкові поранення. А в Авдіївці чоловік постраждав у результаті розриву снаряда біля його будинку", - йдеться в повідомленні.

Під час обстрілу Авдіївки місцевий житель, який вийшов у двір свого будинку, дістав поранення голови і був доставлений у міську лікарню. Йому надали медичну допомогу, зараз його життю нічого не загрожує.

Також повідомляється, що двоє мешканців Житомирської області, жінка 1961 року й чоловік 1978 року народження, дістали поранення поблизу Зайцевого. Вони були доставлені в лікарню міста Бахмут з осколковими пораненнями.

Лікарі надали постраждалим необхідну допомогу, після чого їх направили на лікування в Дніпро. У жінки констатували численні поранення голови, струс головного мозку, а у чоловіка - осколкове поранення руки і відкритий перелом.

Поліція відкрила кримінальні провадження у ст. 258 (терористичний акт).

Нагадаємо, за минулу добу втрат серед військовослужбовців на Донбасі не було. 8 березня снайпером були поранені волонтери Юлія Толмачова та Сергій Адамяк.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram