ГоловнаСуспільствоЖиття

У п'ятницю в Києві до +10 градусів

Опадів у столиці не прогнозують, вночі та вранці місцями туман.

У п'ятницю в Києві до +10 градусів
Фото: radozamok.com.ua

У п'ятницю, 10 березня, в Києві хмарно з проясненнями, без опадів, вночі та вранці місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, удень +8...+10 градусів.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ, лише у Львівській, Івано-Франківській області та на Закарпатті місцями невеликі опади, вдень місцями невеликий дощ, вночі і вранці місцями туман, вітер західний, 5-10 м /с. Температура повітря вночі -1...+6 градусів, вдень +4...+10 градусів, у Закарпатті +8...+13 градусів.

У Карпатах вночі місцями опади, вдень місцями невеликі опади, температура повітря вночі +2 ...- 3 градуси, вдень 0...+5 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі та вранці місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+5 градусів, удень +6...+13 градусів. У центрі України хмарно з проясненнями, без опадів, тільки вдень у Вінницькій області місцями невеликий дощ, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+4 градуси, вдень +7...+14 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с, в Донецькій області місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -2...+4 градуси, вдень +7...+13 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без опадів, вдень в Одеській області дощ, у Миколаївській області невеликий дощ, вітер південно-східний, 5-10 м/с, в Запорізькій області місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -1...+4 градуси, вдень +6...+13 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+5 градусів, удень +10...+15 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram