ГоловнаПолітика

Маруся Звіробій знімає свою кандидатуру на довиборах у Раду на користь Кошулинського

За її словами, "Євросолідарність" провела відповідні перемовини з ВО "Свобода" і політичні сили дійшли порозуміння.

Маруся Звіробій знімає свою кандидатуру на довиборах у Раду на користь Кошулинського
Фото: Lb.ua

Кандидатка від партії "Європейська Солідарність" у 87-му окрузі на Прикарпатті Маруся Звіробій-Біленька знімає свою кандидатуру на користь кандидата від ВО "Свобода" Руслана Кошулинського.

Про це Звіробій заявила у відеозверненні, опублікованому на сайті політсили.

"87-й округ сьогодні став своєрідним полем боротьби за Україну, на якому зіткнулися олігархи в особі партнера Коломойського Олександра Шевченка, висуванця від влади зелених дилетантів Василя Вірастюка та представники патріотичних сил – Руслан Кошулинський зі «Свободи» та я, Маруся Звіробій-Біленька від «Європейської Солідарності». Розуміючи, що своїм взаємопоборюванням ми з Кошулинським можемо відкрити дорогу представникам олігархів до Верховної Ради, я прийняла рішення підтримати представника патріотичних сил Руслана Кошулинського і нагадати всім представникам політичних сил, що Україна понад усе – це інструкція до виконання, а не просто гасло", - сказала вона.

Звіробій додала, що історія поразок України - це щоразу історія неспроможності об’єднатися.

Вона зазначила, що "Європейська Солідарність" провела відповідні перемовини з ВО "Свобода" і політичні сили дійшли порозуміння.

ВО "Свобода" привітало заяву Звіробій.

Нагадаємо, у грудні минулого року волонтерка, контрактниця ЗСУ, інструкторка навчального центру Десантно-штурмових військ Маруся Звіробій (Олена Самбул) заявила, що стане кандидаткою від партії "Європейська Солідарність" на довиборах народного депутата у 87-му окрузі на Івано-Франківщині. Про це стало відомо під час з’їзду партії.

"Слуга народу" висунула на цьому окрузі спортсмена Василя Вірастюка. За його словами, балотуватися його просив особисто президент Володимир Зеленський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram