ГоловнаПолітика

Загинув син Геннадія Корбана (оновлено)

Підлітки каталися на квадроциклі, впали в річку і потонули.

Загинув син Геннадія Корбана (оновлено)
Фото: dnepr.comments.ua

Син бізнесмена і політика Геннадія Корбана Лев загинув. Пізно ввечері у вівторок, 5 січня, про це повідомили в соцмережах.

Загибель сина політика опосередковано підтвердив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, висловивши співчуття Корбану і його родині.

"Дніпро оперативний" з посиланням на власні джерела повідомляє, що 5 січня недалеко від Дніпра 16-річні хлопець з дівчиною каталися на квадроциклі і впали в річку Мокра Сура.

За інформацією видання, дівчина, яка проживає в Новоолександрівці, разом з однокласником, який приїхав з Дніпра, поїхала удень кататися на квадроциклі. Після довгої відсутності дітей мати дівчини викликала поліцію.

У результаті пошуків квадроцикл із загиблими був виявлений недалеко від села Новоолександрівка в річці Мокра Сура.

Попередньо, підлітки хотіли заїхати на місток, але не впоралися з керуванням і вилетіли в річку. Квадроцикл перекинувся і діти потонули, незважаючи на невелику глибину: вони були пристебнуті і не змогли вибратися.

На місці події працювали поліція і рятувальники. За допомогою троса квадроцикл з тілами загиблих дістали з річки.

Оновлення. Поліція відкрила справу у зв'язку із загибеллю сина Корбана, передає "Інтерфакс-Україна".

"Внесено відомості до ЄРДР за ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами - ред.)", - сказали агентству в поліції в середу, 6 січня.

Пізніше в поліції уточнили, що кримінальне провадження відкрито за ч.3 ст.286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб). Призначено експертизи для з'ясування всіх обставин трагедії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram