ГоловнаПолітика

Шмигаль: ні мені, ні членам Кабміну не потрібен імунітет

Прем'єр представив у Раді програму діяльності уряду.

Шмигаль: ні мені, ні членам Кабміну не потрібен імунітет
Фото: Макс Требухов

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що ні йому, ні членам уряду не потрібен імунітет, щоб ефективно працювати.

Про це він заявив, виступаючи у Верховній Раді.

"Ні мені, ні членам уряду не потрібен імунітет. Ми можемо і будемо працювати ефективно без будь-яких імунітетів. Я не класичний політик, не популіст, ідентифікую себе як державний менеджер", - сказав Шмигаль.

Він також зазначив, що він представляє програму діяльності Кабміну засновану на курсі президента Володимира Зеленського і є "новим соціальним договором з людьми".

"Ми пропонуємо новий план розвитку країни. Затвердження нашої програми - це підтримка українського виробника, підтримка малого і середнього бізнесу, підтримка енергетиків і фермерів, оновлена медична реформа і зміни в пенсійній системі, здешевлення кредитів і підвищення соціальних стандартів, це підтримка великого числа кроків, які ми будемо робити, щоб отримати спільний результат. Ми прийшли виправляти чужі помилки і робити очікувані суспільством зміни", - додав Шмигаль.

Нагадаємо, напередодні профільний комітет Ради відмовився підтримувати оновлену програму Кабміну.

4 червня Рада на прохання прем'єра відправила на доопрацювання в Кабмін програму його діяльності. Потім уряд передав на розгляд парламенту оновлену програму.

Програму своєї діяльності Кабінет Міністрів затвердив ще 2 квітня. У ній близько 10 сторінок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram