ГоловнаПолітика

Саакашвілі і Єрмак обговорили з послами G7 співпрацю і плани реформ

"Ми отримали підтримку і обговорили можливості співпраці", - зазначив Саакашвілі.

Саакашвілі і Єрмак обговорили з послами G7 співпрацю і плани реформ
Фото: facebook.com/SaakashviliMikheil

Голова виконавчого комітету Національної ради реформ Михайло Саакашвілі і голова Офісу президента Андрій Єрмак обговорили з послами країн "Великої сімки" (G7) можливості співпраці.

Про це повідомив Саакашвілі у фейсбуці.

"Разом з Андрієм Єрмаком провели Zoom-конференцію з послами "Великої сімки" і розповіли їм про плани Нацради реформ. Ми отримали підтримку і обговорили можливості співпраці", - написав він.

Фото: facebook.com/SaakashviliMikheil

Фото: facebook.com/SaakashviliMikheil

Нагадаємо, раніше Саакашвілі провів зустріч із представниками "Укроборонпрому", на якій обговорювалося реформування держконцерну.

Саакашвілі вже вдруге отримує посаду в українській владі. П'ять років тому його призначили головою Одеської області, але через півтора року він звільнився і пішов в опозицію до президента Петра Порошенка. Його політична діяльність, під час якої йому якось довелося рятуватися від затримання на даху, закінчилася депортацією з країни і позбавленням громадянства 2017 року.

У травні 2019 року президент Володимир Зеленський повернув Саакашвілі українське громадянство, і наступного дня політик повернувся в Україну. 7 травня Зеленський призначив Саакашвілі головою Виконавчого комітету з реформ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram