ГоловнаПолітика

Рябошапка призначив нового прокурора Криму

Ігор Поночовний змінив Мамедова, який пішов на підвищення.

.

Рябошапка призначив нового прокурора Криму
Фото: ark.gp.gov.ua

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка призначив нового прокурора АР Крим. Посаду отримав Ігор Поночовний, який був заступником при попередньому прокурорі Гюндузі Мамедові.

Саме Мамедов, якого підвищили до заступника генпрокурора, представив Поночовного колективу прокуратури.

"Ігор Поночовний з 2017 року працював в прокуратурі автономії, пройшов шлях від заступника начальника управління до заступника прокурора. За цей час зарекомендував себе виключно як професіонал, який зможе ефективно продовжити роботу відомства на шляху до деокупації і реінтеграції Автономної Республіки Крим", - цитує Мамедова пресслужба прокуратури.

Поночовний - уродженець села Острів Рокитнянського району Київської області. Навчався в Національній юридичній академії імені Ярослава Мудрого, а з 2009 року працює в органах прокуратури. Починав помічником прокурора Дарницького району Києва. Потім працював в прокуратурі Подільського району, прокуратурі Києва, прокуратурі Оболонського району Києва, прокуратурі Полтавської області.

У 2017 році був призначений в прокуратуру Криму, центральний офіс якої розташований в Києві в зв'язку з російською окупацією півострова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram