ГоловнаПолітика

У день виборів над Україною чергуватимуть 10 повітряних суден ДСНС

Вертольоти чергуватимуть у чотирьох областях і в Києві.

У день виборів над Україною чергуватимуть 10 повітряних суден ДСНС
Фото: dsns.gov.ua

У день виборів президента України чергуватимуть 10 повітряних суден ДСНС. Вони будуть у Закарпатській, Одеській, Харківській, Чернігівській областях, а також у Києві. Про це повідомляється на сайті Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

«Ми з вами виходимо на фінішну пряму до початку виборів Президента України, і я ще раз хочу наголосити на завданнях і обов'язках, які покладено на нашу Службу в цей період», - зазначив глава ДСНС Микола Чечоткін під час селекторної наради з керівниками структурних та територіальних підрозділів Служби 28 березня.

За його словами, співробітники ДСНС чергуватимуть на виборчих дільницях у складі координаційних груп при Нацполіції, щоб вчасно інформувати про надзвичайні ситуації та події на об'єктах задіяних у виборах, також співробітники взаємодіятимуть з органами влади та службами цивільного захисту.

Нагадуємо, соціологи вже опублікували останні опитування уподобань українців перед виборами, які відбудуться 31 березня. Головні лідери передвиборних перегонів - Порошенко, Тимошенко і Зеленський.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram