ГоловнаПолітика

Зеленський заявив, що готовий був поступитися Вакарчуку на виборах

"Якби Слава був, я б поступився йому".

Зеленський заявив, що готовий був поступитися Вакарчуку на виборах
Фото: facebook/Владимир Зеленский

Кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що готовий був підтримати фронтмена "Океану Ельзи" Святослава Вакарчука, якби той балотувався на виборах 31 березня.

"Я і ще один музикант, всі ми продемонстрували бажання щось зробити, піти в політику. Якби Слава був, я б поступився йому. Будь ласка, якщо ти віриш, якщо відчуваєш у собі сили, тобі не слабо - давай, ми підтримаємо рейтингами, людьми, ідеями", - сказав він 18 березня на зустрічі з представниками бізнес-асоціацій.

Зеленський наголосив, що в суспільстві існує величезний запит на зміни.   

Улітку 2018 року тоді ще шоумен Зеленський зняв відеозвернення до Вакарчука з натяком на те, щоб разом піти на вибори. "Славо, ну що. Ти "так"  чи "ні"? Оскільки, якщо ти залізно "так" або точно "ні", - ну тоді і я", - сказав тоді Зеленський.

Однак у результаті Вакарчук не пішов на вибори, а Зеленський балотується. Тепер він є лідером президентських перегонів за опитуваннями всіх великих соціологічних компаній.

Вакарчук 2018 року розглядався соціологами як один з найбільш рейтингових кандидатів у Президенти.

Музикант виступав на важливих суспільних заходах, таких як форум YES Віктора Пінчука, на одних майданчиках з іншими кандидатами, але сам так чітко і не заявляв про своє політичне майбутнє і в підсумку на став балотуватися.      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram