ГоловнаПолітика

РНБО проведе засідання на тему втручання Росії в прийдешні українські вибори

Україна повинна бути готова і до дезінформаційних кампаній, і до кібератак.

РНБО проведе засідання на тему втручання Росії в прийдешні українські вибори
Фото: president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко доручив Раді національної безпеки і оборони передбачити засідання з протидії втручанню Російської Федерації у вибори. Про це голова держави повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"І в Києві, і в Брюсселі, і у Вашингтоні, і в абсолютній більшості західних столиць немає жодних сумнівів в підготовці Кремлем масштабних втручань у виборчі процеси, щоб зламати небезпечну для агресора європейську єдність і солідарність з Україною, внести розкол у трансатлантичний альянс і підтримати популістські, націоналістичні і євроскептичні політичні сили", - написав Порошенко.

"Ми повинні бути готові спільним із нашими міжнародними партнерами фронтом протидіяти гібридним викликам вільному демократичному волевиявленню наших громадян", - зазначив Порошенко.

Нагадаємо, Порошенко тиждень пробув у ЄС з приватною поїздкою. В Адміністрації президента зазначили, що з 29 липня по 5 серпня 2018 року Президент провів низку зустрічей. Бюджетні кошти на цю поїздку не витрачалися, всі видатки оплачені з особистого рахунку Порошенка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram