ГоловнаПолітика

Березенко: БПП не планує об'єднуватися з "Народним фронтом"

"Навіщо нам "Народний фронт"? Подивіться, скільки в нас голів ОТГ, місця вже немає".

Березенко: БПП не планує об'єднуватися з "Народним фронтом"
Фото: пресс-служба президента

Заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді Сергій Березенко заявив, що партія "БПП Солідарність" не планує об'єднуватися з "Народним фронтом".

"Навіщо нам "Народний фронт"? Подивіться, скільки у нас голів ОТГ [об'єднаних територіальних громад], місця вже немає", - сказав він LB.ua в кулуарах форуму представників місцевих громад від БПП.

"Це дві окремі політичні сили. Давайте завтра подивимося їх [Народного фронту] з'їзд і приймемо рішення. Тому що в нас немає таких планів на найближчий час", - сказав Березенко.

Нагадаємо, що влітку 2017 року генеральний прокурор Юрій Луценко висловив думку, що в Україні повинна бути створена нова, провладна, партія, але не на базі Блоку Петра Порошенка і "Народного фронту". Пізніше колишній прем'єр-міністр, лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк запропонував створити нову політичну платформу, кістяком якої стали б БПП і НФ.

При цьому народний депутат Мустафа Найєм говорив, що "Народний фронт" і Блок Петра Порошенка вже стали фактично єдиним цілим і готуються до виборів.

Чергові вибори президента України мають відбутися 31 березня 2019 року. Вибори у Верховну Раду пройдуть того самого року восени.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram