ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція засідання Ради

У порядку денному - проекти Виборчого кодексу.

У Верховній Раді розпочалося пленарне засідання.

У порядку денному - проекти Виборчого кодексу (законопроекти №3112 і №3112-1), а також проект постанови №5041 про звільнення міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Також одним із перших Рада має намір розглянути питання включення в порядок денний сесії

законопроекту №7258 про внесення змін у державний бюджет на 2017 рік, яким пропонується передбачити додатково 7,6 млрд гривень на субсидії, а також збільшити фінансування Міністерства внутрішніх справ на 1,7 млрд гривень.

Крім того, на порядку значиться розгляд у другому читанні законопроекту №6565, яким запропоновано дозволити Національній раді з питань телебачення і радіомовлення видавати тимчасові дозволи на мовлення на територіях з особливим режимом мовлення.

У вівторок парламент також має намір розглянути питання протидії торгівлі людьми, зокрема законопроект №6243, яким запропоновано ввести кримінальну відповідальність за викрадення людини з метою примусового одруження.

Нагадаємо, реформування виборчого законодавства, зокрема відмова від мажоритарки - одна з вимог учасників акції за політичну реформу, яка триває біля Ради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram