ГоловнаПолітика

Насіров запросив Ситника і Холодницького, щоб зробити заяву

Голова ДФС може особисто вийти до журналістів.

Насіров запросив Ситника і Холодницького, щоб зробити заяву
Фото: Сергей Нужненко

Адвокат Романа Насірова Олександр Лисак заявив, що його підзахисний, який перебуває в Солом'янському районному суді Києва, готує офіційну заяву.

"Щойно поспілкувалися з нашим клієнтом, тільки-но через детективів НАБУ і прокурорів САП Роман Насіров зробив офіційне запрошення, щоб приїхали [голова НАБУ] Артем Ситник і [антикорупційний прокурор] Назар Холодницький для того, щоб зробити офіційну заяву з приводу тих подій, які сьогодні відбуваються", - сказав адвокат журналістам, які зібралися біля будівлі суду.

Нагадаємо, Насірова затримали в ніч на 3 березня в лікарні "Феофанія".  Спеціалізована антикорупційна прокуратура зажадала заарештувати голову ДФС. Увечері 4 березня була перша спроба обрати йому запобіжний захід, але суддя Солом'янського районного суду Олександр Бобровник вирішив перенести засідання на неділю у зв'язку із тим, що не всі захисники Насірова встигли ознайомитися зі справою.

Вранці 5 березня захист Насірова заявив відвід судді, що знову заблокувало розгляд запобіжного заходу. У неділю в суді не виявилося чергового судді і відвід Бобровнику нікому було розглядати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram