ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО назвав напруженою ситуацію на Донбасі

На Донецькому напрямку працює важка артилерія.

Штаб АТО назвав напруженою ситуацію на Донбасі
Фото: facebook.com/ato.news

Штаб АТО у вечірньому недільному зведенні з Донбасу назвав напруженою ситуацію, яка склалася на передовій. Бойовики від початку доби 27 разів обстріляли позиції Збройних Сил України.

На Донецькому напрямку в районі Авдіївки бойовики застосовували важке артилерійське озброєння калібру 152 і 122 мм, 120-міліметрові міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Також мінометний і кулеметний вогонь вівся в Луганському та Пісках. У районі Авдіївки сили АТО були змушені відкрити вогонь у відповідь.

На Маріупольському напрямку Мар'їнка та Красногорівка були обстріляні з мінометів. У Старогнатівці і Славному застосовували стрілецьку зброю і автоматичні гранатомети. У Новотроїцькому працював снайпер.

У Луганській області в районі Новоолександрівки, Кримського та Новозванівки зафіксовано мінометні та гранатометні обстріли, а також вогонь зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, 30 липня в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі жоден український військовослужбовець не загинув, але четверо бійців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram