ГоловнаПолітика

Співробітники Харківської ОДА беруть шефство над сім'ями загиблих воїнів АТО

У Держслужбі у справах ветеранів відзначили, що регіон приділяє велику увагу підтримці бійців.

Співробітники Харківської ОДА беруть шефство над сім'ями загиблих воїнів АТО
Фото: пресс-служба ХОГА

Губернатор Харківської області Ігор Райнін видав розпорядження про те, що представники районних адміністрацій і міських рад області, яких призначили кураторами сімей загиблих учасників АТО, будуть особисто відвідувати своїх підопічних, з'ясовувати їхні нагальні потреби і допомагати вирішувати проблеми. Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

Крім того, Райнін доручив провести в області масштабну кампанію з оздоровлення учасників АТО. Всі демобілізовані повинні пройти медичні огляди й отримати необхідне лікування.

"Учасники АТО - це особлива категорія, це захисники батьківщини, які заслуговують на особливу увагу і повагу, - зазначив Райнін. - Я буду підтримувати ветеранів АТО і як керівник облдержадміністарції, і як громадянин України, у всіх питаннях, навіть дрібних побутових".

За інформацією Державної служби у справах ветеранів і учасників АТО, в Харківській області справді приділяють особливу увагу підтримці воїнів АТО.

"Серед досягнень регіону в цьому напрямі: перші і найкращі результати по всій Україні щодо допомоги в отриманні земельних ділянок, реалізація програми з оздоровлення, програм, пов'язаних із допомогою в отриманні житла учасникам АТО, які втратили функціональні можливості, і для сімей загиблих, - каже обласний керівник Державної служби Юрій Корсунов. - Нехай робота губернатора буде прикладом для керівників інших областей України".

Нагадаємо, Ігоря Райніна було відзначено нагородою Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО за ефективну реалізацію Закону України про статус ветеранів війни і їх соціальні гарантії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram