ГоловнаПолітика

Голова Харківської ОДА та посол Великобританії домовилися про стажування обдарованої молоді

У світі Харківська область має репутацію провідного центру науки й освіти.

Голова Харківської ОДА та посол Великобританії домовилися про стажування обдарованої молоді
Фото: kharkivoda.gov.ua

Учні Харківської області зможуть стажуватися в Великобританії. Про це Ігор Райнін попередньо домовився з послом Великобританії в Україні Джудіт Гоф.

"Харків є визнаним центром науки й освіти в Україні. Саме в цій галузі нам хотілося б розвивати міжнародне співробітництво з Великобританією - світовим лідером у сфері освіти", - зауважив під час зустрічі, що пройшла в Харкові 22 серпня, керівник області.

Ігор Райнін зазначив, що стажування у Великобританії стане для талановитої молоді можливістю розширити кругозір, отримати необхідний досвід і знання для подальшої роботи.

Джудіт Гоф, своєю чергою, повідомила, що в світі Харківська область має репутацію провідного центру науки й освіти, і висловила готовність до обговорення подальшої співпраці в цій сфері. Вона також наголосила на необхідності розвитку міжрегіональних відносин між Харківською областю і британськими територіями. Зокрема мовиться про налагодження співпраці з таким великим технічним і виробничим центром, як Брістоль.

Нагадаємо, в цьому році Харківська область посіла перше місце в країні за кількістю переможців Всеукраїнських олімпіад і результатами захисту робіт учнів - членів Малої академії наук. Вузи регіону традиційно входять у 10-ку найбільш популярних серед абітурієнтів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram