ГоловнаСвіт

Власник колишньої вілли Ескобара знесе її в пошуках золота

На місці вілли вартістю $10 млн згодом планується звести ще більш вражаючий маєток

Власник колишньої вілли Ескобара знесе її в пошуках золота
Фото: ausost.com/Manuel Hermann

Власник колишньої вілли легендарного колумбійського наркобарона Пабло Ескобара в американському штаті Флорида має намір знести її, щоб знайти цінності, які злочинець міг заховати у своєму житлі.

Про це пише Le Figaro.

"Ми зібрали цілу команду, у нас є люди з металошукачами, сонарами, з іншими приладами, які допоможуть дізнатися, чи є там щось приховане", - повідомив Крістіан де Бердуар, нинішній господар вілли і власник американської мережі ресторанів швидкого харчування. За його словами, наркобарон мав звичай ховати цінності у своїх будинках.

"Там можуть бути гроші, золото, коштовності, трупи, та що завгодно можна знайти!" - додав де Бердуар. Він пообіцяв, що після знесення на місці будинку, який коштував йому $10 млн, буде зведено ще більш вражаючий маєток.

Пабло Ескобар - один із найуспішніших наркобаронів в історії людства. Він очолював Медельїнській картель, який у 1980-х і на початку 1990-х років поставляв 80% кокаїну, що йшов до США. У 1993 році у віці 44 років його вбив снайпер під час спроби втечі з оточеного бійцями спецпідрозділів притулку.

Нагадаємо, раніше в січні у Мексиці зловили втікача з в'язниці наркобарона "Ель Чапо".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram