ГоловнаЕкономікаДержава

Кабмін оголосив повторний конкурс на дві посади в Антикорупційне агентство

Документи можна подати з 4 по 18 січня 2016 року

Кабмін оголосив повторний конкурс на дві посади в Антикорупційне агентство
Фото: lifedon.com.ua

Кабінет Міністрів оголосив повторний конкурс на посади двох членів Національного агентства з питань запобігання корупції.

Про це йдеться в розпорядженні №1379 від 25 грудня.

Кабмін установив, що документи для участі в повторному конкурсі з відбору кандидатів можна подати з 4 по 18 січня 2016 року.

Кандидати повинні бути громадянами України, досягти 35-річного віку, мати вищу освіту, володіти державною мовою, бути здатними за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем, станом здоров'я виконувати службові обов'язки члена Нацагентства.

Кандидатам необхідно подати заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на проведення спеціальної перевірки та згоди на обробку персональних даних, заяву, передбачену законом "Про очищення влади", копію паспорта, автобіографію і, в разі потреби, інформацію про освіту, досвід роботи, професійний рівень ділової репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, характеристики, рекомендації, наукові публікації).

Нагадаємо, 23 грудня Кабмін вирішив провести повторний конкурс на посади двох членів Нацагентства із запобігання корупції, але не оголосив про його проведення.

11 грудня Кабмін призначив членами Антикорупційного агентства доцента Національної академії прокуратури Наталю Корчак, заступника голови Національного агентства з питань державної служби Олександра Скопича і депутата Верховної Ради Віктора Чумака (фракція "Блок Петра Порошенка"). Ще двох членів Нацагентства конкурсна комісія не змогла обрати.

16 грудня голова представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінський звинуватив українську владу у зволіканні зі створенням Антикорупційного агентства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram