ГоловнаПолітика

Одеську міліцію очолив син екс-депутата міськради від Партії регіонів

Колишнього начальника міської міліції Одеси Олега Макуху затримали за хабар

Начальник Головного управління МВС України в Одеській області Гіоргі Лорткіпанідзе представив особовому складу Одеського міського управління міліції нового керівника - підполковника міліції Дмитра Івушкіна.

Як повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Одеській області, довівши до особового складу відповідний наказ про призначення, Лорткіпанідзе закликав нового керівника сумлінно нести службу, бути уважним до заяв і звернень громадян та активно боротися з корупцією.

Дмитро Івушкін народився 9 серпня 1981 року в Луганську. У 2003 році закінчив Луганський державний педагогічний університет, у 2013 році - Луганський державний університет внутрішніх справ ім. Е. А. Дідоренка. Службу почав в Луганську. З серпня 2014 року - начальник сектору розкриття злочинів, скоєних іноземцями та щодо них відділу карного розшуку Одеського міського управління Головного управління МВС України в Одеській області.

З грудня 2014 року - заступник начальника відділу карного розшуку Одеського міського управління ГУ МВС України в Одеській області.

З липня 2015 року обіймав посаду начальника Малинівського райвідділу міліції Одеси.

Одеські ЗМІ зазначають, що Дмитро Івушкін - син генерал-лейтенанта міліції Юрія Івушкіна, який двічі обирався депутатом Одеської міської ради від Партії регіонів, в структурі МВС працював з 1987 року. З 2005 по 2007 рік очолював Південне регіональне відділення АКБ "ПриватБанк", потім був віце-президентом одеського "Імексбанку".

Як повідомлялося, наприкінці серпня начальника Одеського міського управління МВС України Олега Макуху затримали за хабар $20 тис., який він отримав за сприяння у вирішенні корпоративного конфлікту. Макуха вступив на посаду головного міліціонера Одеси 1 липня. Колективу його представив Лорткіпанідзе – соратник голови Одеської обладміністрації Михайла Саакашвілі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram