ГоловнаСвіт

Трамп знову пообіцяв "порозумітися" з Путіним, якщо стане президентом США

Теледебати кандидатів у президенти від Республіканської партії США подивилася рекордна кількість телеглядачів.

Трамп знову пообіцяв "порозумітися" з Путіним, якщо стане президентом США
Дональд Трамп
Фото: EPA/UPG

Кандидат у президенти США Дональд Трамп пообіцяв "поладнати" з президентом РФ Володимиром Путіним, якщо виграє президентську гонку.

Про це він сказав під час дебатів, які транслював телеканал CNN.

"Я порозуміюся з Путіним", - сказав він, відповідаючи на запитання про те, що робити з тим, що Москва підтримує президента Сирії Башара Асада.

Трамп сказав, що він хотів би поговорити з російським президентом. "Я вірю, але можу помилятися, в такому разі мені, напевно, доведеться обрати інший шлях. Але я зміг би порозумітися з багатьма світовими лідерами, з якими ця країна (США) порозумітися не може", - сказав він під час дебатів.

Минулої середи телекомпанія CNN транслювала дебати кандидатів у президенти від Республіканської партії США. За підрахунками компанії, у прямому ефірі дебати подивилася рекордна кількість телеглядачів - одночасно ефір дивилися близько 920 тис. осіб.

Бізнесмен і мільярдер Дональд Трамп оголосив про участь у виборах президента США 2016 року в червні цього року. Трамп є президентом великої будівельної компанії Trump Organization і засновником Trump Entertainment Resorts, якій належить величезна кількість казино по всій країні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram