ГоловнаПолітика

Завтра віце-президент Європейського парламенту відвідає Тимошенко

Протасевич висловив стурбованість із приводу справ екс-прем'єра.

Завтра віце-президент Європейського парламенту відвідає Тимошенко
Фото: openbelarus.org

Віце-президент Європейського парламенту Яцек Протасевич заявляє, що завтра планує відвідати екс-прем'єра Юлію Тимошенко у харківській лікарні.

Про це повідомляє сайт Тимошенко.

"У суботу я матиму зустріч з Юлією Тимошенко", - сказав сьогодні Протасевич після зустрічі із заступниками голови партії "Батьківщина" Олександром Турчиновим і Григорієм Немирею.

Віце-президент Європарламенту висловив стурбованість з приводу справ Тимошенко та членів її уряду.

"Зараз я бачу відсутність бажання знайти політичне вирішення цих проблем, які віддаляють Україну від Європейського Союзу", - зазначив він.

Протасевич повідомив, що на початку наступного тижня в Європарламенті відбудуться політичні консультації з ухвалення резолюції щодо України.

"Ми готуємо проект резолюції щодо України. У понеділок-вівторок у Європейському парламенті відбудуться консультації з цього питання", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше Тимошенко в лікарні відвідали президент Литви Даля Грібаускайте, посол США в Україні Джон Теффт. Співдоповідачі Моніторингового комітету Парламентської асамблеї Ради Європи Марієтта де Пурбе-Лундін і Майліс Репс відвідали колишнього прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко в лікарні в Харкові 16 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram