ГоловнаПолітика

Україна не може вилікувати Тимошенко, - керівник клініки "Шаріте"

Для лікування екс-прем'єра необхідні такі умови, які в Україні забезпечити складно.

Україна не може вилікувати Тимошенко, - керівник клініки "Шаріте"

Україна не може забезпечити належне лікування екс-прем'єру країни Юлії Тимошенко.

Про це заявив керівник берлінської клініки "Шаріте" Карл-Макс Айнгойпль.

"Я як лікар дотримуюся думки про те, що для лікування колишнього прем'єра необхідні такі умови, які в Україні, судячи з усього, забезпечити складно", - вважає Айнгойпль.

Разом із тим медик не зміг відповісти на питання, чи потрібна Тимошенко операція, зазначивши лише, що проблеми з міжхребцевими дисками почалися півроку тому і відтоді екс-голова уряду не отримувала лікування.

Нагадаємо, 16 травня екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко погодилася відновити проходження призначених їй німецькими лікарями процедур у ЦКЛ №5 "Укрзалізниці" в Харкові.

Водночас раніше в Державній пенітенціарній службі заявили: режим утримання Тимошенко в лікарні, організація надання побачень, посилок (передач) і система нагляду здійснюється суворо в рамках чинного законодавства.

Нагадаємо, вчора, 17 травня, було оприлюднено висновок Міжнародної медичної комісії, згідно з яким Тимошенко не рекомендовано брати участь у засіданні Київського районного суду Харкова у кримінальній справі щодо діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України" 21 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram