ГоловнаЕкономікаБізнес

МХП виділив на КСВ-проекти близько 100 млн грн Новости компаний

На 30 підприємствах МХП працевлаштовані більш ніж 30 000 осіб.

Агропромисловий холдинг МХП (Миронівський хлібопродукт) оприлюднив результати реалізації проектів корпоративної соціальної відповідальності за перші десять місяців поточного року. Згідно з оприлюдненою компанією інформацією, на відповідні цілі було виділено 96 948 тис. грн. При цьому велика частина зазначеної суми була спрямована на підтримку та розвиток сільських громад.

"Більш ніж 30 000 осіб працевлаштовані на 30 підприємствах МХП, територіально розташованих переважно в сільській місцевості. Своїм завданням компанія бачить не тільки гарантування цим співробітникам своєчасної виплати заробітної плати та створення гідних умов праці, а й розвиток населених пунктів, в яких вони проживають", - наголошено в прес-релізі компанії.

У документі також наголошується, що найбільш об'ємним напрямком фінансування КСВ-проектів стали інфраструктурні програми. Так, понад 26 млн грн було виділено на ремонт і обслуговування автотранспортних магістралей. Ще 27,3 млн грн пішло на приведення до ладу локальних водопровідних систем, прокладання ліній зв'язку, створення систем вуличного освітлення тощо.

Підтримка дитячих навчальних закладів (шкільних і дошкільних) становила понад 21 млн грн. При цьому на ремонти, обладнання, організацію харчування та інші проекти в дитячих садках було витрачено 11,2 млн грн, аналогічні програми в школах були профінансовані в обсязі 9,8 млн грн.

Окремим напрямом КСВ-активностей холдингу стали організація та проведення культурних і спортивних заходів, а також спонсорування відповідних проектів, ініційованих самими громадами сіл і селищ. На ці цілі МХП виділив 10 млн грн, частина з яких була витрачена на підтримку місцевих спортивних команд, творчих колективів тощо. Що ж стосується сфери охорони здоров'я, то інвестиції компанії в розмірі 3,1 млн грн дозволили провести ремонти локальних медустанов, закупити необхідні медикаменти та обладнання, а також реалізувати програму консультацій профільних фахівців для населення (проект "Лікарі для села").

"Турбота роботодавця повинна проявлятися в тому, щоб за межами робочого місця співробітники могли жити повноцінним життям і отримувати весь спектр соціальних послуг - незалежно від того, відбувається це в межах міста чи в сільській місцевості", - йдеться в релізі агропромислового холдингу МХП.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram