ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Тигипко у 2009 році був технічним кандидатом Тимошенко, але "кинув" її!

У 2009 році в штабі кандидата у Президенти України Юлії Тимошенко ні для кого не було секретом, що Тигипко - технічний кандидат, задача якого - забрати частину електорату Януковича, а в другому турі підтримати Тимошенко.

Фото: Макс Левин

Юля Тимошенко всіляко підтримувала Тигипка, а його найближча соратниця ще з часів Кучми - Олександра Кужель, очолила Держкомпідприємництва в уряді Тимошенко.

У Тимошенко був шок, коли Тигипко "киданув" її, не підтримавши у другому турі.

Потім Тигипко продовжив свій політичний лохотрон - "кинувши" своїх виборців.

13% людей повірили, що Тигипко - незалежний кандидат і проголосували - за, а він побіг прислужувати Януковичу, продавши за посаду не тільки себе, а й людей, які його підтримали. Подивіться, які "подарунки" зробив Тігіпко своїм виборцям: пенсійну реформу, скасування пільг, людожерські податки... Його треба судити за таке знущання над людьми! І ми це зробимо, коли Радикальна партія буде при владі.

Це до болю смішно, що одна з партій цього союзу називалась «Сильна Україна», бо вся діяльність Тигипка спрямована на те, щоб зробити Україну слабкою. Те саме стосується і Партії Регіонів. Тому об'єднання цих двох «гравців», я вважаю - символічним.

Хіба їх функціонерам близькі проблеми громадян? Більшість з них не бачить життя далі трьохметрового паркану в Конча-Заспі і Пущі-Водиці.

Рано чи пізно "Фронт змін" і Партія регіонів теж об'єднаються в єдину партію. Влада розуміє, що програє вибори, тому грошима олігархів роздмухує з Яценюка велике опозиційне цабе, щоб, знов обдуривши людей, зробити його прем'єр-міністром. У них давні товариські взаємини: коли Янукович вперше очолював Кабінет міністрів, Яценюк працював першим заступником голови Нацбанку Тігіпка, а в другому уряді Януковича Яценюк був міністром економіки, а пізніше - міністром закордонних справ.

Отже, наступний за Тигипком – Яценюк?

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram