ГоловнаБлогиБлог Зоряна Шкіряка

Хто головний фальсифікатор виборів-2012?

Масовими фальсифікаціями, бандитизмом, провокаціями, міліцейськими погромами та протиправними рішеннями продажних судів, президент Янукович остаточно дискредитував себе як голова держави в очах усього цивілізованого світу.

Фото: EPA/UPG

У мене немає сумнівів, що всю відповідальність за той кошмар й беззаконня, які відбуваються на цих виборах, несе особисто президент Янукович. Саме він є ідейним натхненником та організатором тотальних масових фальсифікацій, які сталися під час і після підрахунку голосів. Саме він відповідальний за жорстокі бандитські напади, за «беркутівський» бєспрєдєл, за брутальне порушення Конституції та законів України, за ганебні незаконні рішення продажних судів і т.д. Саме з його благословення бритоголові гопники били людей, а міліція відсиджувалася в стороні. Саме він через своїх «рішал» дав команду комісіям нагло красти голоси українців, які підтримали опозицію. Причина - страх. Страх втратити все. Страх виходу Юлії Тимошенко і Юрія Луценка на свободу.

Переконаний, що без особистого наказу всемогутнього «папи» все це б не відбулося. І те, що зараз Янукович ховається в кіпрських офшорах і публічно не коментує масові порушення та фальшування на виборах, лише підтверджують його особисту зацікавленість і участь у цих процесах. Таким антидержавним свавіллям і злочинними діями узурпатор хоче забезпечити собі вічне панування і назавжди встановити диктатуру мафії в Україні.

Українці віддали свої голоси опозиції і вона перемогла. Якщо зараз втратимо перемогу в 13-ти мажоритарних округах, якщо «проковтнемо» незаконні рішення продажних судів, якщо здамо хоч одного нашого кандидата-переможця - гріш нам ціна. Ми повинні відстояти всіх до єдиного: Левченка, Романюка, Булатецького, Карнацкого, Марченка і т.д., всіх. Влада Януковича - це влада брехунів і шулерів, вони грають тільки по правилам тотального кидка. Вступати з ними в цивілізований діалог, як показала практика, безперспективно.

Мы сделали все для того, чтобы эти выборы были хорошо организованы. И сейчас можно утверждать, что они действительно такими были. Выборы прошли без ни одного инцидента. Это были первые в истории Украины выборы, которые прошли без какого-либо осложнения: на одной участке не зарегистрировано срыва голосования

— Николай Азаров о выборах в парламент

Категорично не можна визнавати сфальсифіковані результати ні на одному з 13-ти округів, де перемогли представники опозиції, жодне рішення ганебних судів.

Опозиція перемогла на цих виборах. Народ сказав «fa.k» окупаційній владі. Крапка. Ніяких перевиборів в округах бути не повинно. У нас є підтвердження переконливої перемоги опозиціонерів протоколами з мокрими печатками, це - офіційні документи. Цей чесний результат повинен бути зафіксований на законній підставі. Але більшість членів ЦВК, на жаль, виконують команди Банкової. Звідси «переможцями» і оголошують Засух, Губських, Пилипишиних і т.д. Але для всіх українців ці люди стали синонімами фальсифікацій, підкупу, бандитизму, брехні, криміналу та відвертих нехтувань нормами законів та Конституції. Як політики, вони вже не існують. Перемога такою ціною це сором і вічне клеймо, жити з цим їм буде дуже важко. Переконаний, що самі люди, вже дуже скоро, дадуть гідну оцінку їм особисто та їхнім ганебним діям під час виборчої кампанії.

А нам зараз нам потрібен чіткий план подальших дій щодо захисту реального волевиявлення громадян України. Цього чекають люди, які повірили і підтримали «Батьківщину», «Свободу», «УДАР».

Отже, боротьба за визволення України від кримінально-окупаційної орди не закінчена, все тільки починається...

Разом-Сила! Слава Україні!

Зорян Шкіряк Зорян Шкіряк , ​Політик, громадський діяч.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram