ГоловнаСвіт

Лукашенко заявив, що Росія не збирається нападати на Україну

"Багато що зміниться за цей місяць. Ми побачимо розв'язку від Чорного до Балтійського моря".

Лукашенко заявив, що Росія не збирається нападати на Україну
Фото: president.gov.by

Олександр Лукашенко заявив, що Росія не збирається нападати на Україну, а усі заяви про це нібито використовуються як привід, щоб "молотити Росію".

Про це він сказав у понеділок на кадровій нараді з білоруськими чиновниками.

"Треба ж привід для того, щоб молотити Росію. Ось вони повісили цей ярлик. Хоча ніхто в Росії не збирається нападати на Україну. Росія чудово бачить, що твориться в Україні. І те, що там твориться і що планують натівці та американці, неприйнятно не лише для Росії, а й для нас, тому що тут ми поряд", - заявив Лукашенко.

"Ще багато чого зміниться за цей місяць. Ви ще багато побачите. Ми побачимо ось цю розв'язку від Чорного до Балтійського моря, до чого прийдемо... Якісь розв'язки - я думаю, дуже великі - будуть і після Нового року", - додав він.

Нагадаємо, що минулого тижня Лукашенко дав гучне інтерв'ю російському пропагандисту Дмитру Кісельову, в якому сказав, що Білорусь буде на стороні Росії у випадку війни з Україною.

У цьому ж інтерв'ю Лукашенко назвав Крим російським де-факто і де-юре, чим, за словами міністра закордонних справ Дмитра Кулеби, "спалив усі мости у відносинах з Україною".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram