ГоловнаСвіт

У Сінгапурі "Боїнг" здійснив позапланову посадку через повідомлення про бомбу

Вибухівки на борту не виявили.

У Сінгапурі "Боїнг" здійснив позапланову посадку через повідомлення про бомбу
архивное фото
Фото: EPA/UPG

Літак авіакомпанії Singapore Airlines посадили в аеропорту Чангі в Сінгапурі вранці 26 березня після повідомлення про те, що на борту є бомба. Про це інформує місцева газета The Straits Times.

Boeing 777-300ER здійснював рейс із Мумбаї. На борту лайнера перебували 263 пасажири. Після перевірки літак вирушив за маршрутом і прибув до Сінгапуру із запізненням на півгодини. Близько 20 осіб пропустили рейси, на які мали зробити пересадку.

Попередні перевірки показали, що авіакомпанія отримала дзвінок після того, як літак вилетів з аеропорту Мумбаї в понеділок приблизно о 23:35 за місцевим часом. Абонент стверджував, що на літаку була бомба. Повідомляється, що під час огляду літака поліція не виявила жодного підозрілого предмета. Поліція затримала для проведення допиту жінку з дитиною, які були на борту. 

Нагадаємо, в одному з найбільших аеропортів Німеччини - Франкфурті - вчора були скасовані 68 рейсів через збій у програмному забезпеченні. Очікується, що проблеми триватимуть ще близько двох діб.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram