ГоловнаЕкономікаБізнес

Україна вивчить питання відновлення роботи аеропорту Краматорська

"Треба відремонтувати і запускати в роботу. Як і маріупольський".

Україна вивчить питання відновлення роботи аеропорту Краматорська
Фото: facebook.com/volodymyr.omelyan

Міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив, що авіаційна влада має намір вивчити питання відновлення роботи аеропорту в Краматорську.

Про це він повідомив на вихідних у своєму фейсбуці.

"За дорученням Президента оглянув аеропорт Краматорська - треба відремонтувати і запускати його в роботу. Як і маріупольський", - написав Омелян.

Крім того, він нагадав, що цього року повинні капітально відремонтувати в межах Донецької області трасу Маріуполь - Запоріжжя, а також добудувати дорогу до Бахмута.

"Війна накладає свій відбиток на ситуацію в регіоні, тому ми повинні довести всім - і передусім самим собі, - що ми об'єднані єдиною метою і ні на що, крім перемоги і повернення окупованих територій, ми не погодимося!" - зазначив міністр.

Нагадаємо, 1 березня президент Петро Порошенко дав доручення опрацювати запуск аеропорту в Маріуполі, який, як і краматорський, розташований недалеко від лінії бойових дій. 2014 року на краматорському аеродромі навіть проходили бойові дії.

Голова Державіаслужби Олександр Більчук після цього сказав, що запустити аеропорт у Маріуполі для цивільної авіації можна буде після зменшення буферної зони військового конфлікту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram