ГоловнаСвіт

На борту літака Дубай - Нью-Йорк сталося масове захворювання пасажирів (оновлено)

Госпіталізовано 10 пасажирів. Симптоми вказують на грип.

Надзвичайна подія сталася на борту літака Airbus A380 авіакомпанії Emirates Airlines, що виконував рейс із Дубая в Нью-Йорк.

Про це повідомляє CBS New York.

Ще під час польоту пілот повідомив, що на борту лайнера перебувають двоє чоловіків з лихоманкою і приблизно сто пасажирів із сильним кашлем. Тому прибулий літак відігнали на стоянку у віддаленій частині льотного поля аеропорту імені Джона Кеннеді.

В аеропорт прибула велика кількість автомобілів швидкої допомоги. Щонайменше десять людей госпіталізували.

Як можливу причину інциденту розглядають грип. Прес-секретар мера Нью-Йорка повідомив, що на шляху літак здійснив зупинку в Мецці, де зараз розвивається епідемія цієї хвороби.

Оновлення. Пасажири літака, що прибув з Дубая в Нью-Йорк і потрапив у карантин, залишають борт, десять з них спрямовані до лікарні.

"10 хворих людей зійшли з літака і прямують в Jamaica Hospital. Медпрацівники по одному виводять інших і перевіряють їх на симптоми", - написав у Twitter прес-секретар мера Нью-Йорка Ерік Філліпс.

За його словами, 250 осіб вже пройшли медогляд і прямують на митницю. Симптоми як і раніше вказують на грип.

"У кількох пасажирів виявлено симптоми і їх залишили для надання медичної допомоги та можливої госпіталізації", - зазначив Філліпс.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram