ГоловнаСвіт

Шістьох із семи італійців, підозрюваних у вбивстві журналіста в Словаччині, відпустили

Підозрюваним не висували звинувачень у вбивстві.

Шістьох із семи італійців, підозрюваних у вбивстві журналіста в Словаччині, відпустили
Фото: EPA\UPG

Словацька поліція звільнила з-під варти шістьох із семи італійців, затриманих у рамках розслідування вбивства журналіста Яна Куцяка і його подруги. Про це повідомляє словацький портал Tvnoviny.

За інформацією видання, шістьох підозрюваних звільнили з-під варти у ніч з п'ятниці на суботу. Один із затриманих - Себастьян Вадала був доставлений в лікарню. Він скаржився на біль у грудях, але лікарі не госпіталізували його.

Згідно з інформацією ЗМІ, поліція, найімовірніше, також звільнить останнього затриманого.

"Слідчий у встановлений законом термін (48 годин), перевірив і встановив факти, необхідні для пред'явлення звинувачення. Після цього затримані чоловіки були звільнені з-під варти", - йдеться в заяві поліції.

Поліція не надала додаткових роз'яснень, однак можна припустити, що підозрюваним не висували звинувачень у вбивстві.

Серед затриманих були Антонін Вадала, який фігурував у розслідуванні вбитого журналіста, його брат Себастьян і двоюрідний брат Бруно. Усіх затриманих підозрюють у зв'язках з італійським мафіозним кланом "Ндрангета".

Нагадаємо, раніше у Словаччині застрелили журналіста-розслідувача Яна Куцяка і його подругу. Найвірогіднішим мотивом вбивці правоохоронці вважають професійну діяльність журналіста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram