ГоловнаСвіт

Шансів врятувати екіпаж зниклої 11 днів тому аргентинської субмарини майже не залишилося

Стало відомо, що перед зникненням з човна зійшло двоє моряків.

Шансів врятувати екіпаж зниклої 11 днів тому аргентинської субмарини майже не залишилося
Жена члена экипажа подводной лодки "Сен Хуан"
Фото: ukrainian.voanews.com

За кілька днів до зникнення аргентинського підводного човна «Сен Хуан» в Атлантиці двоє членів її екіпажу зійшли на берег. Про це заявив представник Військово-морських сил Аргентини Енріке Бальбі. Шансів знайти моряків на субмарині живими майже не залишилося, повідомляє Голос Америки.

«У Мар-дель-Платі на борт піднялися 45 чоловік, але один з них зійшов з судна в Ушуайї з особистих причин - через хворобу матері», - сказав представник ВМС.

Також воєначальник повідомив, що в самий останній момент на підводному човні сталася ще одна кадрова рокіровка: місце одного лейтенанта зайняв інший військовослужбовець.

Аргентинські ВМС не оголосили членів екіпажу субмарини загиблими й обіцяють продовжувати пошуки доти, поки не стане відомою доля підводного човна.

Раніше в районі зниклого біля Атлантики підводного човна зафіксовано звук, схожий на вибух.

Нагадаємо, на пошуки зниклої субмарини з 44 людьми на борту сили кинули сім країн. Зв'язок з субмариною зник 15 листопада в Атлантичному океані під час її переходу з бази ВМС Ушуайя на півдні Аргентини до місця базування в Мар-дель-Плата південніше Буенос-Айреса.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram