ГоловнаСвіт

Глава МЗС Великобританії виступив за збереження санкцій щодо Росії

"Україна - прекрасне місце для інвестування".

Глава МЗС Великобританії виступив за збереження санкцій щодо Росії
Фото: EPA/UPG

Міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон на Лондонській конференції на тему реформ в Україні виступив за збереження санкцій щодо Росії і за підтримку України, передає Радіо Свобода.

"Великобританія не тільки намагається лідирувати у підтримці реформ в Україні - ми також одна з країн, які рішуче виступають проти будь-якого послаблення санкцій проти Росії через те, що вона наробила, за те, що росіяни наробили в Криму та на сході України", - сказав глава британської дипломатії.

Він заявив, що Великобританія готова до надання нової нелетальної військової допомоги Україні у вигляді транспортних засобів, військово-морського обладнання.

"Ми віримо в підтримку України. Ми взялися за це надовго", - підкреслив він.

За словами Джонсона, щодо реформ в Україні "всі погоджуються, що треба зробити більше". Але, сказав він, на конференції в Лондоні переважало почуття того, що Україна йде в правильному напрямку і вся суть її успіху в тому, що він створить умови та вже створює умови, за яких бізнес відчує, що "Україна - прекрасне місце для інвестування", і прийде в Україну.

Раніше повідомлялося, що Гройсман закликав міжнародних партнерів інвестувати в українські реформи для їх прискорення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram