ГоловнаПолітика

Гройсман закликав міжнародних партнерів інвестувати в українські реформи для їх прискорення

Реформу освіти прем'єр назвав пріоритетною.

Гройсман закликав міжнародних партнерів інвестувати в українські реформи для їх прискорення
Фото: facebook.com/volodymyrgroysman

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на Лондонській конференції, що пройшла у четвер, закликав міжнародних партнерів інвестувати в українські реформи для їх прискорення.

"Сьогодні на Лондонській конференції, яка стосувалася підтримки українських реформ з боку наших міжнародних партнерів, я говорив про те, що для їх прискорення, у реформи потрібно інвестувати", - написав він у фейсбуці.

За словами прем'єра, серед його пріоритетів - реформа освіти. Саме цю реформу він назвав на конференції як приклад того, де підтримка міжнародних партнерів найважливіша.

"Ми не повинні відкладати або затягувати з модернізацією нашої освіти через брак ресурсів. Тому сьогодні потрібно шукати ресурси як всередині країни за рахунок прискорення економічного зростання, так і залучати донорську підтримку. Таку підтримку ми вже отримуємо від наших партнерів і найближчим часом сподіваємося на нові спільні проекти в цій сфері", - зазначив Гройсман.

Нагадаємо, голова комітету у закордонних справах Ганна Гопко в інтерв'ю LB.ua розповіла, що у наших міжнародних партнерів є чіткі зауваження до темпу проведення реформ в Україні. За її словами, критика стосується судової реформи, реформи Служби безпеки та енергетичного сектору.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram