ГоловнаПолітика

Суд не дозволив Насірову виїхати за межі Києва і зняти електронний браслет

Голові ДФС також відмовили у видачі паспорта.

Суд не дозволив Насірову виїхати за межі Києва і зняти електронний браслет
Фото: Сергей Нужненко

Солом'янський районний суд Києва не задовольнив клопотання захисту про зняття додаткових обов'язків з тимчасово відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Про це повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, передає УНН.

"Захист клопотав про зняття додаткових обов'язків (з Насірова - ред.), їм відмовили", - розповіли у прес-службі.

В САП уточнили, що суд не дозволив Насірову виїхати за межі Києва, зняти електронний засіб контролю і видати біометричний паспорт.

Нагадаємо, Насірову закидають неправомірне розстрочення податкових боргів підприємствам нардепа Олександра Онищенка та завдання збитків державі на 2 млрд гривень (ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу - зловживання владою). З 3 березня Насіров відсторонили від посади голови ДФС.

Період з 7 по 16 березня Насіров провів за ґратами, поки його дружина не внесла заставу у розмірі 100 млн гривень. 27 квітня суд продовжив запобіжний захід для Насірова на два місяці. Він повинен й далі носити електронний браслет і не виїжджати за межі міста.

30 травня НАБУ відмовило Насірову у виїзді на лікування до США. 2 червня суд також відмовився відпустити його на лікування за кордон і повернути йому заставу.

26 червня Солом'янський райсуд Києва продовжив запобіжний захід для голови ДФС до 25 серпня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram