ГоловнаСвіт

Путін заявив про готовність передати США запис розмови Лаврова з Трампом

Президент РФ назвав звинувачення Трампа після зустрічі з Лавровим "політичною шизофренією".

Путін заявив про готовність передати США запис розмови Лаврова з Трампом
Путин
Фото: kremlin.ru

Президент РФ Володимир Путін заявив, що Москва готова надати сенату США запис зустрічі голови МЗС РФ Сергія Лаврова з американським президентом Дональдом Трампом. Про це повідомляє "Интерфакс".

Заява Путіна пов'язана з інформацією про те, що на зустрічі з Лавровим Трамп передав йому секретну інформацію про терористичне угруповання "Ісламська держава".

Путін назвав звинувачення Трампа після їхньої зустрічі з Лавровим "політичною шизофренією".

"Ми бачимо, що в Сполучених Штатах розвивається політична шизофренія, нічим іншим я не можу пояснити звинувачення на адресу діючого президента в тому, що він видав Лаврову якісь секрети. До речі кажучи, я сьогодні вже з ним [Лавровим] розмовляв, доведеться оголосити йому зауваження, догану, бо він цими секретами з нами не поділився - ні зі мною, ні з представниками спецслужб Росії, це дуже погано з його боку", - сказав він.

Сам Трамп напередодні заявив, що має повне право передавати Росії інформацію про тероризм і інші проблеми.

Раніше The Washington Post написала, що Трамп на зустрічі з Лавровим і послом Росії в США Сергієм Кисляком розкрив секретну інформацію про терористів ІДІЛ. Пізніше видання NYT повідомило, що Трамп поділився з Лавровим секретною інформацією Ізраїлю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram