ГоловнаСвіт

Бойовики "Фронту ан-Нусра" захопили тіла росіян зі збитого в Сирії Мі-8

Сирійська організація "Загальний фонд у справах ув'язнених" зажадала звільнити ув'язнених у Сирії в обмін на повернення тіл росіян

Бойовики "Фронту ан-Нусра" захопили тіла росіян зі збитого в Сирії Мі-8
Место крушения российского Ми-8 в Сирии
Фото: twitter.com/JulianRoepcke

Тіла російських військових, які загинули під час падіння російського літака Мі-8 у сирійській провінції Ідліб, утримують бойовики угруповання "Джабхат фатах аш-Шам" (колишня назва - "Фронт ан-Нусра").

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на джерело, наближене до командування ополчення Алеппо.

За словами співрозмовника агентства, бойовики угруповання, яким командує громадянин Саудівської Аравії Мохамад Мухейсні, утримують два або три тіла загиблих росіян.

Раніше агентство Рейтер повідомляло, що сирійська організація під назвою "Загальний фонд у справах ув'язнених" зажадала звільнити ув'язнених у Сирії в обмін на повернення тіл росіян, загиблих під час аварії російського гелікоптера.

У тексті заяви групи було показано посвідчення, які, ймовірно, належать пілотам збитого вертольота.

Про аварію російського вертольота в Сирії стало відомо 1 серпня. У міноборони РФ повідомили, що вертоліт збили з землі над територією провінції Ідліб, яка знаходиться під контролем "Джабхат фатах аш-Шам". На борту вертольота перебували три члени екіпажу і два офіцери російського центру примирення сторін конфлікту у Сирії.

Як повідомлялося раніше, збитий у Сирії російський вертоліт скинув ємності з отруйним газом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram