ГоловнаСвіт

У Казахстані відновили доступ до LiveJournal після 4 років блокування

Представники LiveJournal повідомили про видалення матеріалів, що містять ознаки пропаганди тероризму і релігійного екстремізму

У Казахстані відновили доступ до LiveJournal після 4 років блокування

Комітет зв'язку, інформатизації та інформації міністерства з інвестицій та розвитку Казахстану відновив доступ до ресурсу LiveJournal (Живий журнал) на території республіки з 11 листопада.

Про це повідомила прес-служба комітету, інформує "Інтерфакс-Україна".

"Доступ до "Живого журналу" було відновлено після виконання адміністрацією блог-платформи LiveJournal рішень судових органів Республіки Казахстан про видалення протиправних матеріалів, розміщених на ресурсі. Представники LiveJournal повідомили про видалення з блог-платформи матеріалів, що містять ознаки пропаганди тероризму і релігійного екстремізму, публічних закликів до вчинення актів тероризму і виготовлення вибухових пристроїв", - йдеться повідомленні.

Нагадаємо, доступ до LiveJournal в Казахстані закрили рішенням Сариаркінского суду Астани з 20 серпня 2011 року. Наразі LiveJournal планує відкрити представництво в Казахстані і розвивати казахстанський сегмент блог-платформи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram