ГоловнаСвіт

Путін прибув до Криму

Президент проведе в Севастополі нараду з членами Ради безпеки РФ

Путін прибув до Криму
архив
Фото: EPA/UPG

Президент Володимир Путін прибув до Севастополя, де проведе оперативну нараду з членами Ради безпеки Росії, яку проведуть у штабі Чорноморського флоту.

Як повідомляє ІТАР-ТАРС, літак голови держави приземлився на аеродромі Бельбек.

Путін відвідує Крим уже вдруге. Вперше Путін відвідав анексуваний Росією регіон у травні, під час святкування 69 річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні та 70-річчя визволення Севастополя від німецько-фашистських загарбників.

Робоча поїздка Путіна триватиме 13-14 серпня. У четвер глава держави, як очікується, відвідає в Ялті споруджуваний санаторно-курортний комплекс "Мрія", де зустрінеться з депутатами Держдуми. У заході також братимуть участь прем'єр-міністр РФ, голова "Єдиної Росії" Дмитро Медведєв, спікер Держдуми Сергій Наришкін, керівники всіх думських фракцій, міністри.

Прес-секретар президента Дмитро Пєсков зазначив, що на зустрічі з главою держави збереться політичний актив країни, до якого Путін звернеться з великою промовою. Депутати зможуть поставити президенту свої запитання. Потім планується, що Путін огляне в Ялті будинок-музей Чехова та проведе зустріч з діячами культури, щоб обговорити з ними питання інтеграції невизнаної Республіки Крим в культурний простір РФ.

Нагадаємо, Крим анексувала Росія за підсумками "референдуму під дулами", який відбувся 16 березня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram