ГоловнаСвіт

Саакашвілі: "Путін рано радіє перемозі "Грузинської мрії" на виборах"

Його фраза викликала оплески в залі засідання Конгресу.

Саакашвілі: "Путін рано радіє перемозі "Грузинської мрії" на виборах"
Фото: EPA/UPG

Президент Росії Володимир Путін рано радіє перемозі на останніх виборах у грузинський парламент коаліції "Грузинська мрія".

Про це президент Грузії Михайло Саакашвілі заявив сьогодні, виступаючи на 21-му Конгресі Європейської народної партії (ЄНП) у Брюсселі.

За словами Саакашвілі, його російський колега багато коментував результати останніх виборів у Грузії та висловлював своє задоволення.

"Що я хотів би сказати... можливо, його задоволення було передчасним, тому що коли уряд міняється внаслідок демократичних виборів, то це не може бути чимось добрим для того, хто встановлює авторитарний режим", - сказав Саакашвілі.

Його фраза викликала оплески в залі засідання Конгресу.

Нагадаємо, в результаті парламентських виборів, які відбулися 1 жовтня, перемогу здобула проросійська коаліція "Грузинська мрія", яка формуватиме новий уряд Грузії. Президент Саакашвілі визнав поразку своєї партії на виборах.

Сьогодні, 17 вересня президент Грузії Михайло Саакашвілі офіційно подав кандидатуру лідера коаліції "Грузинська мрія" Бідзіна Іванішвілі на посаду прем'єр-міністра

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram