>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Міністр охорони здоров'я розповів, коли вболівальники зможуть повернутися на трибуни

Щонайменше до вересня фанам доведеться спостерігати за змаганнями дистанційно.

Міністр охорони здоров'я розповів, коли вболівальники зможуть повернутися на трибуни
Максим Степанов
Фото: МОЗ

Голова міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов в інтерв'ю ТК "Футбол 1/2/3" прокоментував етапи повернення Української прем'єр-ліги після карантину, спричиненого пандемією COVID-19, а також можливістю відвідування фанами спортивних арен.

"Ми плануємо відновлення деяких спортивних змагань з 22 травня. Це можливо тільки при порожніх трибунах. Якщо говорити про футбол, то нещодавно я зустрічався з Андрієм Павелком (президент Української асоціації футболу, - прим. LB.ua), ми обговорили відновлення FAVBET Ліги.

Це можливо тільки за умови дотримання протиепідемічних заходів - усе, що необхідно для запобігання поширенню COVID-19.

Що стосується 30 травня, то ми дійсно розглядаємо цю дату. Зараз триває спілкування з епідеміологами з приводу безпечного проведення цих змагань", - зазначив міністр.

При цьому Степанов уточнив, що до вересня уболівальникам навряд чи вдасться потрапити на трибуни під час футбольних поєдинків.

"Коли в Україні коронавірусу практично не буде. Якщо будуть поодинокі випадки в різних куточках країни, уболівальники зможуть повернутися на стадіони.

У цьому сезоні гратимуть при порожніх трибунах. Раніше за вересень ми навіть не можемо це питання розглядати", - категорично висловився Степанов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram