>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ПСЖ запропонував "Манчестер Юнайтед" двох гравців за Поля Погба

Парижани запропонували включити в угоду хавбеків Анхеля Ді Марію і Юліана Дракслера.

ПСЖ запропонував "Манчестер Юнайтед" двох гравців за Поля Погба
Поль Погба
Фото: imagephotoagency.it

"Парі Сен-Жермен" може скласти конкуренцію італійським "Ювентусу" і "Інтеру", а також "Реалу" в боротьбі за півзахисника "Манчестер Юнайтед" Поля Погба, повідомляє Sports Mole.

Парижани запропонували "червоним дияволам" включити в угоду хавбеків, аргентинця Анхеля Ді Марію та німця Юліана Дракслера, конкретизує видання.

Минулого літа "Манчестер Юнайтед" був готовий відпустити француза за €150 млн, але в посткоронавірусних умовах цінник Поля може впасти на 30 %.

Нагадаємо, Ді Марія свого часу вже захищав кольори МЮ. Спочатку він хотів відразу перейти з "Реала" в ПСЖ, але через правила фінансового фейр-плею чемпіони французької Ліги 1 не змогли дозволити собі цей трансфер, й аргентинець рік пограв в Англійській Прем'єр-Лізі.

Своєю чергою, Дракслер не зовсім задоволений своїм становищем у ПСЖ, де головний тренер і земляк Юліана – Томас Тухель далеко не завжди знаходить для нього місце в стартовому складі.

Контракт Поля з "червоними дияволами" розрахований до 30 червня 2021 року. Угода включає опцію, яка дозволяє клубу продовжити співпрацю з футболістом на один сезон. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram