>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фуркад назвав перемогу росіянина Логінова на етапі Кубка світу з біатлону в Оберхофі "ганьбою"

Напередодні Олександр Логінов виграв спринтерську гонку.

Фуркад назвав перемогу росіянина Логінова на етапі Кубка світу з біатлону в Оберхофі "ганьбою"
Александр Логинов
Фото: Михал Чижек

Французький біатлоніст Мартен Фуркад висловився щодо перемоги росіянина Олександра Логінова в спринті на етапі Кубка світу в Оберхофі.

Семиразовий володар Великого кришталевого глобуса наполягає, що росіянин повинен вибачитися за порушення антидопінгових правил.

"Логінов повинен вибачитися перед нами, спортсменами. Він не заслуговує моєї поваги, раз зараз просто вдає, що нічого не сталося. Я поважаю те, що йому дозволено виступати. Але я не буду поважати його самого через допінг. Він так і не вибачився, і не заговорив про це.

Ми були добрі до нього, і не тільки я, але і ЗМІ, вболівальники і глядачі уздовж траси. Ми повинні бути справедливими. Сьогодні він сильніший, ніж був раніше, і, можливо, без допінгу. Для мене це ганьба. Він виграв, але моєї поваги не отримає", - цитує Фуркада TV2.no.

Відзначимо, в 2014 році Логінова на 2 роки відсторонили від змагань через позитивну допінг-пробу. Росіянин повернувся в збірну Росії на початку поточного сезону.

Нагадаємо, 11 січня відбувся чоловічий спринт у рамках четвертого етапу Кубка світу з біатлону. Другий час показав лідер загального заліку КМ, норвежець Йоганнес Бо, замкнув п'єдестал представник Швеції Себастьян Самуельсон.

Кращий з українських біатлоністів, Дмитро Підручний, продемонстрував 25-й результат.

Сьогодні, в рамках четвертого етапу в Оберхофі відбудуться дві гонки - гонка-переслідування серед жінок і серед чоловіків. Першими о 13:45 стартують леді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram