>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кличко повернеться на ринг і проведе бій на "Вемблі", - джерело

Володимир Кличко давно подумує про повернення в ринг.

Кличко повернеться на ринг і проведе бій на "Вемблі", - джерело
Владимир Кличко
Фото: Boxing Scene

Один з найвідоміших і шанованих британських профільних журналістів, які пишуть про бокс, Стів Банс у своєму подкасті на BBC 5 Live Boxing заявив, що, за його інформацією, Володимир Кличко найближчим часом повернеться в ринг.

Легендарний український екс-чемпіон світу в суперважкій вазі може провести бій на стадіоні, на якому він провів свій останній поєдинок у професійній кар'єрі - "Вемблі".

При цьому Банс передбачає, що бій відбудеться у квітні проти чемпіона за версіями WBC Sliver і WBO International, британця Ділліана Вайта.

"Мені все дужче здається, що Джошуа (чемпіон світу за версією IBF, WBA, WBO, IBO, прим. LB.ua) проведе бій з Міллером у США. Тоді або квітнева дата на "Вемблі" (13 квітня) буде перенесена, або там буде не менш грандіозна подія", - зазначає Банс.

"Не знаю, чи можна про це говорити, але я все частіше чую про це. Володимир Кличко повертається, і він знову збирається вийти в ринг. Усе частіше я чую, що він вийде проти великого британського важковаговика. Ні, це не Джошуа чи Ф'юрі - це Ділліан Вайт", - підсумував журналіст.

У грудні минулого року промоутер Едді Хірн заявив, що Володимир Кличко хоче повернутися.

Нагадаємо, у своєму останньому поєдинку Володимир Кличко у квітні 2017 програв нокаутом в 11 раунді Ентоні Джошуа.

Через 4 місяці після бою з Джошуа Володимир Кличко пішов з боксу, заявивши: "Я досяг усього, про що мріяв, і тепер я хочу почати свою іншу кар'єру після спорту".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram