>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Олександр Усик на прикладі страшного нокауту Чісори на власні очі побачив, чим загрожує хевівейт

У Британії відбувся бій Ділліан Вайт - Дерек Чісора.

Олександр Усик на прикладі страшного нокауту Чісори на власні очі побачив, чим загрожує хевівейт
Диллиан Уайт (справа) и Дерек Чисора
Фото: EPA/UPG

У Лондоні на O2 Arena в головній події вечора відбувся бій британських суперваговиків Дерека Чісори (29-8, 21 КО) і Ділліана Вайта (24-1, 17 КО).

На кону стояли два чемпіонські пояси Вайта - за версією WBC Silver і WBO International.

У середині 11-го раунду Ділліан найпотужнішим хуком відправив опонента в глибокий нокаут. Кілька хвилин Дерек не міг отямитися.

Двоє великих бійців почали поєдинок обережно, але поступово градус у рингу підвищувався. При цьому активнішим видавався Чісора.

Своєю чергою, Вайт до передостаннього раунду нічим особливим не запам'ятався. Однак чим і славиться суперважка вага - один потужний удар може вирішити результат поєдинку. Такий удар за півтори хвилини до закінчення 11-го раунду пропустив Чісора.

На поєдинку мав бути присутнім абсолютний чемпіон світу в крузервейті Олександр Усик. Нокаут Чісори мав вразити нашого боксера.

Як раніше заявив промоутер Усика Едді Хірн, найпевніше українець незабаром дебютує в хевівейті, а Вайт і Чісора, що виступають у рамках шоу суперваговиків, а також француз Карлос Такам (35-5-1, 27 КО) - його можливі опоненти по дебюту в суперважкій вазі (понад 90,7 кг).

Повне відео бою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram