>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У Мадриді відбувся повторний фінальний поєдинок Кубка Лібертадорес

"Рівер Плейт" в овертаймі здолав "Боку Хуніорс".

Рівер Плейт
Фото: EPA/UPG
Рівер Плейт

У Мадриді на "Сантьяго Бернабеу" в другому фінальному поєдинку Кубка Лібертадорес "Рівер Плейт" у Суперкласіко обіграв своїх земляків по Буенос-Айресу клуб "Бока Хуніорс" з рахунком 3:1 і вчетверте став володарем найпрестижнішого клубного футбольного трофея Західної півкулі.

На 44-й хвилині форвард "Боки" Даріо Бендетто, продемонструвавши індивідуальну майстерність, вивів номінальних гостей вперед 0:1.

Фото: EPA/UPG

"Ріверу" вдалося зрівняти рахунок в середині другого тайму завдяки класно розіграній комбінації, яку завершив нападник Лукас Пратто - 1:1.

Лукас Пратто
Фото: EPA/UPG
Лукас Пратто

З таким рахунком завершився основний час матчу.

Нагадаємо, перший матч також завершився нічиєю (2:2), а оскільки, за регламентом змагання, не рахуються голи на виїзді, доля протистояння вирішувалася в овертаймах.

На 92-й хвилині півзахисник "Боки" Вілмар Барріос отримав другу жовту картку і залишив поле.

Фото: EPA/UPG

"Рівер" реалізував чисельну перевагу в другому овертаймі. Спочатку на 109-й хвилині відзначився Хуан Кінтеро (2:1).

Хуан Кінтеро
Фото: EPA/UPG
Хуан Кінтеро

A на 122 + 2 хвилині Гонсало Мартінес з центру поля втік до покинутих голкіпером "Боки" воріт і встановив остаточний рахунок в матчі - 3:1.

Фото: EPA/UPG

Нагадаємо, другий фінальний поєдинок Копа Лібертадорес перенесли в Мадрид через хуліганські дії ультрас "Рівер Плейт" напередодні матчу в столиці Аргентини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram